Magyar Deutsch English
 
Mérettáblázat - Kattintson a képre a megfelelő méret kiválasztásához
Elérhető színek - Fehér, Ezüst, Bronz
Plexidor XL méretű ajtó - 99 kg alatti kutyák részére


Árak

PlexiDor "XL" méret falba szerelhető
      ezüst színű: Bruttó 345.800 Ft helyett 322.500 Ft
      fehér színű: Bruttó 345.800 Ft helyett 322.500 Ft
      bronz színű:Bruttó 345.800 Ft helyett 322.500 Ft

Megrendelés


Small Medium Large Extra Large
S méret M méret L méret XL méret

Plexidor® falba építhető
kutya- és macskaajtók

A falba beépíthető kutyaajtók bármely vastagságú falba beépíthetők. A szett tartalmaz egy belső egy külső alumínium keretet és egy ahhoz tartozó alumínium folyosót a fal vastagságának áthidalására. A falba szerelhető kutyaajtók esetében sincs szükség a lyuk belsejének kiépítése, hisz erre való az ehhez járó folyosó.


"XL" méretű falba szerelhető kutyaajtó(Cikkszám: PD WALL XL)

A PlexiDor XL méretű kutyaajtóknál mind a falba, mind az ajtóba szerelhető típusnál a panelek 1 cm vastag ütésálló akril panelek, a hőálló típusú panel helyett. Ez a változat olyan erős, hogy akár a 100 kg-os kutya sem tudja "szétbombázni". Minden panel rágásálló aluminium keretbe van foglalva. Ez megakadályozza, hogy a kutyák esetleg szétrágják a paneleket, ami nagyobb testű fajtáknál előfordulhat.


Garancia és jótállás

Plexidor® USA Inc. 30 éve gyárt kutya- és macskaajtókat minden méretben, melyek akár ajtóba, garázsajtóba, falba is szerelhetőek.

A Plexidor® kutya- és macskaajtók tökéletes mérnöki munkával, minőségi alapanyagokból készülnek, hogy ezzel a lehető legjobbat nyújtsák: csendes, energiatakarékos, kedvenceink számára teljesen biztonságos.
10 év garanciát vállalunk a Plexidoor ajtókra.