Magyar Deutsch English
 
Mérettáblázat - Kattintson a képre a megfelelő méret kiválasztásához
Elérhető színek - Fehér, Ezüst, Bronz
Plexidor L méretű ajtó - 45 kg feletti kutyák részére


Árak

PlexiDor "S" méret falba szerelhető
      ezüst színű: Bruttó 133.500 Ft helyett 123.900 Ft
      fehér színű: Bruttó 133.500 Ft helyett 123.900 Ft
      bronz színű: Bruttó 133.500 Ft helyett 123.900 Ft

Megrendelés


Small Medium Large Extra Large
S méret M méret L méret XL méret

PlexiDor® falba építhető
kutya- és macskaajtók

A falba beépíthető kutyaajtók bármely vastagságú falba beépíthetők. A szett tartalmaz egy belső egy külső alumínium keretet és egy ahhoz tartozó alumínium folyosót a fal vastagságának áthidalására. A falba szerelhető kutyaajtók esetében sincs szükség a lyuk belsejének kiépítése, hisz erre való az ehhez járó folyosó.


"S" méretű falba szerelhető kutyaajtó(Cikkszám: PD WALL SM)

A PlexiDor® S méretű ajtó egy paneles kialakítású. A kis ajtó balról jobbra nyílik. Még a legkisebb macskák vagy kutyák is könnyedén ki tudják nyitni.

A kis méretű ajtókat is ugyanazok a paraméterek jellemzik, mint a nagyobbakat: edzett akril bevonatú dupla panelek rendkívüli hőszigetelő képességgel rendelkeznek, törésállóak. A panelek szélén ipari minőségű időjárás (szélfogó) sörték találhatóak, amelyek a legnagyobb energiahatékonysági szintet nyújtják más gyártó kisállatajtóival szemben.

Az ajtón az alábbi 4 állítási lehetőség van:
  - "csak ki"
  - "csak be"
  - "ki - és beengedés"
  - "teljes lezárás"
Ezeket a funkciókat a kisállat ajtón lévő állítógombbal egyszerűen tudjuk szabályozni. Az "S" méretű ajtóhoz nem jár biztonsági külső lemez.Garancia és jótállás

Plexidor® USA Inc. 30 éve gyárt kutya- és macskaajtókat minden méretben, melyek akár ajtóba, garázsajtóba, falba is szerelhetőek.

A Plexidor® kutya- és macskaajtók tökéletes mérnöki munkával, minőségi alapanyagokból készülnek, hogy ezzel a lehető legjobbat nyújtsák: csendes, energiatakarékos, kedvenceink számára teljesen biztonságos.
10 év garanciát vállalunk a Plexidoor ajtókra.