Magyar Deutsch English
 
Mérettáblázat - Kattintson a képre a megfelelő méret kiválasztásához
Elérhető színek - Fehér, Ezüst, Bronz
Plexidor M méretű ajtó - 45 kg alatti kutyák részére


Árak

PlexiDor "M" méret falba szerelhető
      ezüst színű: Bruttó 218.300 Ft helyett 205.800 Ft
      fehér színű: Bruttó 218.300 Ft helyett 205.800 Ft
      bronz színű:Bruttó 218.300 Ft helyett 205.800 Ft

Megrendelés


Small Medium Large Extra Large
S méret M méret L méret XL méret

Plexidor® falba építhető
kutya- és macskaajtók

A falba beépíthető kutyaajtók bármely vastagságú falba beépíthetők. A szett tartalmaz egy belső egy külső alumínium keretet és egy ahhoz tartozó alumínium folyosót a fal vastagságának áthidalására. A falba szerelhető kutyaajtók esetében sincs szükség a lyuk belsejének kiépítése, hisz erre való az ehhez járó folyosó.


"M" méretű falba szerelhető kutyaajtó(Cikkszám: PD WALL MD)

A családod és a kutyád is élvezni fogja azt a szabadságot és nyugalmat,amelyet a Plexidor kisállat ajtó nyújt. Nyugodt lehetsz, hisz a kutya nem pisili le a szőnyeget, mert nem tudtad időben kiengedni, kedvencednek pedig maga ez a szabadság, hisz bármikor kimehet friss levegőt szívni, vagy a dolgát elvégezni. Nyugodtan hátradőlve megnézheted a kedvenc sorozatod, elolvashatod a magazinod, miközben biztos lehetsz benne, hogy nem kell csak azért félbeszakítanod a nyugodt perceidet, mert kutyádat ki kell engedni.


Garancia és jótállás

Plexidor® USA Inc. 30 éve gyárt kutya- és macskaajtókat minden méretben, melyek akár ajtóba, garázsajtóba, falba is szerelhetőek.

A Plexidor® kutya- és macskaajtók tökéletes mérnöki munkával, minőségi alapanyagokból készülnek, hogy ezzel a lehető legjobbat nyújtsák: csendes, energiatakarékos, kedvenceink számára teljesen biztonságos.
10 év garanciát vállalunk a Plexidoor ajtókra.